Продукти / Козметика на основни природни компоненти / СРЕДСТВА ЗА ГРИЖА НА УСТАТА /

СРЕДСТВА ЗА ГРИЖА НА УСТАТА

odon

Одон (Одон звезда)

Универсален затоплящ балсам
Балсамът “Одон” е ефикасен при: заболявания на ставите (артрити, артрози, остеохондроза); заболявания на мускулите (мускулни спазми, разтягане); увреждания на меките тъкани на кожата (натъртване, рани, ухапване от насекоми); заболявания на дихателните органи (грип, хрема, бронхит, синузит); главоболие, безсъние.


Цена: 12.84лв.

semgen_stvol

Ствол (Семген)

Балсам против радикулит
Уникалният затоплящ балсам против радикулит има изразено противовъзпалително, обезболяващо и успокояващо действие. Подобрява подвижността на ставите, стимулира кръвообръщението, снема болката и умората в мускулите. Ефективен и при невралгии на ставите и гръбначния стълб, радикулит, ревматизъм, заболявания на ставите и на периферните нервни канали.


Цена: 13.56лв.

obereg

Оберег (Хамгаалха)

Балсам – Микросептик (Противогъбичен)
Притежава изразено антимикотично, противовъзпалително и антисептично въздействие. Ефективен е при гъбични поражения на стъпалата и ноктите. Натуралните растителни антисептици оказват дълбоко оздравяващо въздействие на кожата и нокътните плочки, отстраняват съпътстващите заболяването симптоми – сърбеж, парене, лющене на кожата. 
Идеален е за профилактика на гъбични заболявания след посещение на сауна и басейн.


Цена: 11.76лв.

medese

Секрет на лекаря (Медесе)

Универсален заздравяващ балсам
100% натурално универсално, заздравяващо и обезболяващо средство за външно приложение, предназначено за бърза помощ при различни наранявания на кожата: порязване, охлузване, рани, напукване, възпаления, хронични абсцеси и циреи, за лечение на подсичане, декубитус, за защита от изпръхване и измръзване; ще прекрати паренето и ще свали оттока при ухапване от пчели и други насекоми, ожарване с коприва.
Балсамът съдържа само натурални ингредиенти, не предизвиква алергия и е универсално средство за помощ на цялото семейство.


Цена: 15.24лв.

koren_balsam

Корен (Балсам с широк спектър на действие)

Уникален балсам с широк спектър на действие
Корен е уникален лечебен балсам за външна употреба. Балсамът благотворно влияе на състоянието на малките кръвоносни съдове, подобрява работата на бъбреците и белите дробове, усилва антитоксичната дейност на черния дроб, нормализира биохимичния състав на кръвта, повишава защитните сили на организма, има противовъзпалителни,  обезболяващи, понижаващи температурата свойства.
При редовна употреба на балсама кожата става по-еластична, повърхността й се изчиства, изчезват пигментните петна, папиломи, брадавици, малки бенки.


Цена: 21.60лв.

udhen_gora

Гора (Удхен ой)

Козметичен балсам за поддържане на кожата на главата. Балсамът “Лес ( Гора)” е ефикасен при: главоболие (в това число при мигрена), хипертонична болест І и ІІ степен, безсъние, повишена раздразнителност и уморяемост, а също така има изразен козметичен ефект – избавя от пърхот, неспецифичен сърбеж, подобрява състоянието на главата.


Цена: 14.60лв.

Еди Шеди(Магия) - шампоан

Фитошампоан за растеж на косата – Еди Шеди(Магия)

Подхранва и заздравява корените на косата. Активира клетъчното дишане на кожата на главата и подобрява микроциркулацията в капилярите на скалпа.


Цена: 16.44лв.

gorhon

Горхон (Ручей)

Антиварикозен балсам
При редовно използване на балсама “Горхон” изчезват или намаляват такива симптоми на варикозна болест, като умора и болки в краката, оттоци, изтръпване и спазми. Освен това, благодарение на подобреното кръвообращение значително се подобрява състоянието и външният вид на кожата.


Цена: 15.24лв.

jivokost

Живокост

Възстановяващ балсам за кости и стави
Уникалният затоплящ балсам против радикулит има изразено противовъзпалително, обезболяващо и успокояващо действие. Подобрява подвижността на ставите, стимулира кръвообръщението, снема болката и умората в мускулите.

Ефективен и при невралгии на ставите и гръбначния стълб, радикулит, ревматизъм, заболявания на ставите и на периферните нервни канали.


Цена: 12.48лв.

Еди Шеди(Магия) - Укрепваща маска-1

Укрепваща маска за растеж на косата – Еди Шеди(Магия)

Маската е мощно средство срещу окапването на косата. Маската въздейства на слаба, безжизнена, изтъняла коса, като й възвръща пищността, здравето, силата, сияещия блясък от корена до самия връх на косъма.


Цена: 16.44лв.

Еди Шеди(Магия)

Фитобалсам за растеж на косата – Еди Шеди(Магия)

• Натуралният балсам-кондиционер възвръща здравината и блясъка на изтощената коса.
• Подхранва и овлажнява, укрепва външната обвивка на косъма, защитава от негативното въздействие на горещия въздух, слънцето, водата и химичните вещества.


Цена: 16.44лв.

Ерхерген(Ласкав)-

Ерхерген(Ласкав) – Смекчаващ крем за тяло

• Смекчава и овлажнява кожата, като отстранява сухостта и лющенето.
• Препятства стареенето на кожата на тялото и загубата на еластичност, насища кожата с витамини.


Цена: 18.72лв.

Далда Модон (Тайната на гората)-1

Далда Модон (Тайната на гората) – Скраб за тяло с кедрови черупки и мед

Превъзходен ефект при употреба в сауна или баня.
- Скрабът осигурява деликатно излющване на вроговелите клетки на кожата на тялото, дълбоко почиства и изравнява текстурата на кожата, като й придава кадифена мекота.
- Стимулира микроциркулацията на кръвта, подобрява обменните процеси в кожата, възстановява нейната еластичност.


Цена: 14.76лв.

Елемвитал с органичен магнезий med

Eлемвитал с органичен магнезий

Една от главните функции на магнезия е регулацията на процесите на отпускането на мусколите, кръвоносните съдове и сърцето. Магнезият, също така способства за добрия сън и устойчивостта на стрес.


Цена: 30.48лв.

Остеопороза и остеохондроза-

Остеопороза и остеохондроза

Остеопороза и остеохондроза се срещат във всички краища на света. В рисковата група са – по-възрастните хора, хората със “седяща” и “стояща” работа, както и работещи тежък физически труд. Честотата на заболяване нараства рязко с възрастта, и ако в по-млада възраст от остеопороза и остеохондроза страдат повече мъже, то в по-стара възраст – жени.Баархад (Кадифе)

Баархад (Кадифе) – подхранваща крем-маска с норково масло

Ефективно подхранва и овлажнява кожата, стимулира нейната регенерация, подобрява цвета на лицето и еластичността на кожата.


Цена: 14.76лв.

– препятства образуването на свободни радикали; – укрепва имунитета; – стимулира процесите на подмладяване на клетките; – стимулира синтеза на 3-те основни хормона-анаболитици (хормона на растежа, инсулиноподобния фактор на растежа и тестостерона); – нормализира състоянието на простатната жлеза и стимулира активността на сперматозоидите; – отговаря за процесите на обонянието и вкусовите усещания; – понижава нивото на холестерина в кръвта; – участва при зарастването на рани, тъй като играе важна роля в синтеза на белтъци в организма.

Елемвитал с органичен цинк

– препятства образуването на свободни радикали;
– укрепва имунитета;
– стимулира процесите на подмладяване на клетките;
– стимулира синтеза на 3-те основни хормона-анаболитици (хормона на растежа, инсулиноподобния фактор на растежа и тестостерона);
– нормализира състоянието на простатната жлеза и стимулира активността на сперматозоидите;
– отговаря за процесите на обонянието и вкусовите усещания;
– понижава нивото на холестерина в кръвта;
– участва при зарастването на рани, тъй като играе важна роля в синтеза на белтъци в организма.


Цена: 32.88лв.

Лимфосан Ж small

Лимфосан Ж

Женски фитосорбент

Насочен към очистване на организма и удължаване на младостта на жената


Цена: 28.20лв.

Лимфосан К small

Лимфосан К

Кардиологичен фитосорбент

Очистване на организма, насочено към защита на сърцето


Цена: 28.20лв.

Лимфосан У small

Лимфосан У

Урологичен фитосорбент

Очистване на организма, насочено към нормализация на пикочоотделителната система.


Цена: 32.88лв.

lifosan e

Лимфосан Е

Антипаразитарен фитосорбент

Във връзка с широкото разпостранение на паразитните заболявания, Лимфосан Е беше разработен специално за корекция на този проблем


Цена: 32.88лв.

Пилинг-нектар Амурски лимонник ИНТЕНЗИВ Experalta med

Пилинг-нектар “Амурски лимонник” ИНТЕНЗИВ Experalta

Високоефективният препарат от серия “Experalta” е най-добрата алтернатива на професионалната козметика в салоните по красота. Пилинг-нектарът способства за решаването на комплекс от проблеми, такива като повяхваща кожа, пигментни петна, разширени пори, мазен блясък, възпаления. Това е идеалното пилинг-средство, способстващо за удължаване на младостта и подобряване на качеството на кожата.


Цена: 25.80лв.

sinhrovital 5

Синхровитал V

                                                                                            * – превод от материал на Корпорация “Сибирско здраве” [...]


Цена: 42,24лв.

formula4

Formula 4 N.V.M.N

                                           


Цена: 42,24лв.

Hronolong

Хронолонг Регенерация – Крем за лице Драгоценна красота

В резултат на употреба кремът дарява усещане за истински комфорт на кожата. Тя се разглажда и става по-еластична. Кремът съкращава даже най-ярко изразените бръчки и възстановява вътрешното сияние на кожата. Оказва дълбок и визуално забележим лифтинг ефект.


Цена: 43.44лв.

Hronolong

Хронолонг Регенерация Серум за лице Интензивен подмладяващ

В резултат на употреба и благодарение на своята висока биологична активност и целенасочено действие, серумът усилва процеса на регенерация на кожата, стимулира синтеза на компонентите на дермата (колаген I и III тип) и способства за възстановяването на плътността и повишаването на еластичността на кожата. Бръчките стават по-малко забележими, изравнява се цвета на лицето, което създава подмладяващ ефект. Кожата става плътна и еластична.


Цена: 39.84лв.

Hronolong

Хронолонг Ултра-лифтинг – Крем за лице Енергия на възраждането

В резултат на употреба стягащия крем за лице коригира възрастовите изменения на овала на лицето, помага срещу увисването на лицето. Защитава кожата от агресивните влияния на околната среда и ускорява възстановяващите процеси. Възвръща еластичността на кожата, придава здрав цвят на кожата.


Цена: 38.64лв.

Баялиг(Разкош)-1

Маска за боядисана коса – Баялиг(Разкош)

Маската интензивно овлажнява и подхранва боядисаната коса, възстановява структурата на защитния слой на косъма, отслабена или разрушена под въздействието на химичните оцветители, използването на сешоар, честото измиване или въздействието на ярката слънчева светлина.


Цена: 16.44лв.

Нуур(Езеро)

Нуур(Езеро)- балсам за измиване на лицето

Балсам на базата на натурални растителни екстракти, който бързо и щателно почиства кожата на лицето, деликатно премахвайки козметиката, праха, замърсяванията и натрупванията от кожна мазнина.


Цена: 12.48лв.

Тунгалаг (Свежест)

Тунгалаг (Свежест) – Тоник за мазна и проблемна кожа

Балансиращият балсам (тоник) успокоява кожата и подобрява баланса на изработването на кожна мазнина, като въздейства на основните причини за възникването на възпаления на склонната към омазняване кожа.


Цена: 14.28лв.

Тунгалаг (Свежест)

Тунгалаг (Свежест) – Тоник за нормална и суха кожа

Овлажняващият тоник е „неразделен партньор” на почистващото мляко и скраба за достигането на чиста, защитена и изпълнена с енергия кожа.


Цена: 14.28лв.

Хараасгай(Лястовичка)

Хараасгай(Лястовичка) – Тоалетно мляко

Необикновено нежно мляко, което грижливо отстранява замърсяванията, козметиката и излишъка от кожна мазнина, като съхранява защитния воднолипиден баланс на кожата.


Цена: 14.28лв.

Хусэн  эдир (Силата на младостта)

Хусэн эдир (Силата на младостта) – възстановяваща маска за жени над 40 г.

Разглажда кожата, стимулира всички процеси по обновяването на клетките. Кожата става по-еластична и стегната, изглежда по-млада и по-здрава.


Цена: 14.04лв.

Шэдитэ  жэмэс (Чудо-ягода)

Шэдитэ жэмэс (Чудо-ягода) – тонизираща маска с плодове от храстови растения за нормална и комбинирана кожа

Тонизира и насища кожата с витамини, свива разширените пори, способства за извеждането на шлаките и токсините от кожата. Освежава я и изравнява цвета на лицето.


Цена: 14.04лв.

Шуудер (Роса) - Натурален фитосапун

Шуудер (Роса) – Натурален фитосапун за женската интимна хигиена

Ценни етерични масла и прополис придават на нежния сапун изразени антибактериални свойства, устойчивост на вирусни и гъбични инфекции, повишават местния имунитет, предотвратяват развитието на инфекциозни възпалителни процеси. Препоръчва се за ежедневна употреба, в това число и през критичните дни, а също и за интимна хигиена при бременни. След посещения на басейни и плажове.


Цена: 15.24лв.

Лимфосан Г small

Лимфосан Г

Хепатопротекторен фитосорбент

Насочен към очистване на организма и защита на черния дроб


Цена: 32.88лв.

извори на чистота

Извори на чистота

Тройна система за комплексно клетъчно очистане на орагнизма


Цена: 63.36лв.

med

Извори на чистотата Формула 3 соло

Извори на чистотата Формула 3 соло – най-мощната до сега антиоксидантна формула за вашето здраве, младост и красота.


Цена: 72.72 лв.

Лимфосан базов small

Лимфосан базов

Ефективен растителен продукт, оказващ универсално очистващо действие на тънките черва и на дебелото черво, а също така и на други органи


Цена: 32.88 лв.

МЛМ – Един от най-съвременните методи на продажба

Мрежовият маркетинг, наричан още мултилевъл маркетинг (МЛМ), е метод за обмен на информация между хората, водещ продукта от производителя до потребителя. При мрежовия маркетинг (ММ) печелите бонуси, когато другите опитат продукта, препоръчан от вас.При простудни и антивирусни заболявания – Силен имунитет

Добавки за силен имунитет и при простудни и антивирусни заболяванияpik small

Природен Инулинов Концентрат (ПИК)

Редовната употреба на инулина помага за:

– намаляването на нивото на кръвната захар и повишаване на физиологическата ефективност на инсулина;
– намаляването на нивото на холестерина в кръвта, като се намали развитието на сърдечно-съдови заболявания;
– нормализирането на въглехидратната и мастна обмяна при болни със затлъстяване и помага за намаляването на излишната телесна маса;
– възстановяването на нормалната чревна микрофлора и подтискането на вредните чревни микроорганизми.


Цена: 10.56лв.

Златен балсам

Златен балсам

Главното направление на лечебно-профилактичната активност на “златния” балсам е защита на клетките на главния мозък, подобряване на енергийния обмен и на мозъчното кръвообращение, а също така и профилактика на атеросклероза на съдовете на мозъка.


Цена: 18.72лв.

Сребърен балсам

Сребърен балсам

Главното направление на лечебно-профилактичната активност на “сребърния” балсам е неговия имуномодулиращ ефект и прякото антибактериално и антивирусно действие.


Цена: 18.72лв.

Малахитов балсам

Малахитов балсам

Главното направление на лечебно-профилактичната активност на “малахитовия” балсам е нормализация на женския хормонален баланс, а също така и профилактика на възпалителните заболявания на женските полови органи


Цена: 18.72лв.

Ахатов балсам

Ахатов балсам

Специално разработен за решаване на такъв остър пробем, какъвто е дисбактериозата на червата


Цена: 28.56лв.

Гранатов балсам-

Гранатов балсам

Балсамът оказва тонизиращо действие върху организма и повишава устойчивостта му спрямо натоварвания


Цена: 28.56лв.

Панторал

Панторал

Природният биостимулиращ комплекс “Панторал” се препоръчва като ефективно укрепващо, тонизиращо и биостимулиращо средство при:
- синдром на хронична умора и преумора
- повишено умствено и физическо натоварване (включително и за спортисти)
- намален имунитее и за профилактика при простудни заболявания


Цена: 33.96лв.

Адаптовит small

Адаптовит

Адаптовит е уникално съчетание от всички най-известни растителни адаптогени. Препоръчва се като общоукрепващо и тонизиращо средство.


Цена: 11.76лв.

ВитаМама драже small

Мумиешка – витаминизирано драже

Драже с пречистино мумио и витамин С:
- стимулира имунитета
- здрав растеж на децата
- нормализиране на процесите на храносмилането и отделянето на урина
- общо укрепване на организма на децата


Цена: 25.80лв.

Ритми на здравето small

Ритми на здравето

Витаминно-минералният комплекс “Ритми на здравето” се състои от две взаимно допълващи се формули – сутрешна и вечерна, което позволява не само да се осигури денонощната норма на витамините, микроелементите и другите необходими биологично активни вещества, но и в максимална степен да се отчете характерът на биологичните ритми на организма. При това сутрешната формула на “Ритми на здравето” помага за повишаване на активността, общия тонус и работоспособността, докато вечерната формула на този продукт настройва организма към пълноценна почивка и възстановяване на силите. Подобно редуване на различни биологични въздействия напълно се съчетава с характера на денонощните биоритми на човека и съдейства за бързата им нормализация.


Цена: 30.48лв.

Лимфосан Артро small

Лимфосан Артро

Рецептурата на новия биостимулиращ фитосорбент “Лимфосан – артро” е разработена за нормализация на фуккциите на опорно-двигателния апарат


Цена: 37,56лв.

Жива клетка ІІ small

Жива клетка ІІ

Препоръчва се като източник на витамини и микроелементи, способстващи подобряването на мозъчното кръвообращение и защита на клетките на мозъка при следните състояния:
- понижаване на паметта и умствената способност
- възрастови нарушения на съня
- висок риск от тромбоза на мозъчните съдове (инсулт)
- възтановяване на клетките на мозъка след инсулти и травми


Цена: 36.36лв.

Жива клетка ІІI small

Жива клетка ІІІ

БАД ” Жива Клетка III ” е първият кардиопротекторен (т.е. защитаващ клетките на сърцето) препарат, разработен с отчитане на биоритмите на сърдечно-съдовата система, която както е известно, повече от всички други органи и системи зависи от правилните биоритми.


Цена: 38.64лв.

Жива клетка ІV small

Жива клетка IV

БАД ” Жива клетка IV ” притежава широко и мощно лечебно-профилактично действие по отношение на голяма част от чернодробните заболявания


Цена: 36.36лв.

Жива клетка VІ small

Жива клетка VI

БАД “Жива клетка VI ” спомага за пълното възтановяване на хрущялната тъкан на ставите.


Цена: 35.16лв.

Жива клетка VІІ small

Жива клетка VІІ

Както и всички продукти от линията за хронобиологична корекция, “Жива клетка VІІ” се състой от два взаимнодопълващи се комплекса- сутрешен и вечерен. Това отговаря в пълна степен на естествената структура на биоритмите на зрителната система, характеризираща се с редуване на дневно (цветно ) и нощно (сумрачно) зрение


Цена: 58.68лв.

ВитаКалций

ВитаКалций

Калций за костите – суровата реалност


Цена: 22.32лв.

ВитаФерум small

ВитаФерум

Желязо – минерал на природната красота


Цена: 16.44 / 32.88лв.

ВитаХром

ВитаХром

Хром – минерал на природната стройност


Цена: 30.48лв.

ВитаЙод

ВитаЙод

Йод-минерал на природната енергия


Цена: 14.04лв.

ВитаЦинк

ВитаЦинк

Цинк-минерал на природната сила


Цена: 23.64лв.

VitaGE-1

ВитаГерманий

Германий-минерал на дълголетието


Цена: 65.64лв.

ВитаМама сироп small

ВитаМама сироп

Натурален растителен сироп за укрепване на имунитета

Антипростудния сироп ” ВитаМама ” – това е живата сила на плодовете, храстовитеплодове и билките, необходими за здравето на всеки възрастен и всяко дете


Цена: 21.12лв.

Омега-3

Ленено масло (омега-3)

Липидна композиция от ленено,соево, кедрово и облепихово масло


Цена: 25.44лв.

Сквален

Амарантово масло (сквален)

Липидна композиция от амарантово, соево и ленено масло

Препоръчва се като източник на природни токотриеноли, сквален и фосфолипиди


Цена: 45.24лв.

Кедрово масло-2

Кедрово масло (кедров лецитин)

Липидна композиция от кедрово и соево масло

Препоръчва се като източник на ПНМК ( полиненаситени мастни киселини) и фосфолипиди


Цена: 32.40лв.

Кардиовит

Кардиовит

Кардиовит е меден фитокомплекс, нормализиращ работата на сърдечно-съдовата система


Цена: 25.80лв.

Хепатовит

Хепатовит

Хепатовит е препарат на базата на пчелен мед и растителни екстракти, нормализиращи работата на черния дроб и жлъчоотделителната система


Цена: 25.80лв.

Апивит small

Апивит

Растителните компоненти на “Апивит” в съчетание с висококачествения алтайски мед осигуряват противопростуден и антибактериален ефект, бронхоразширяващо и отхрачващо действие, антиалергичен, а също така общоукрепващо и имуностимолиращо действие


Цена: 33.96лв.

Нефровит

Нефровит

“Нефровит” – фитокомплекс с мед за бъбреците. Той е прекрасен профилактичен продукт за ежедневна употреба при повишен риск от възпалителни и застойни заболявания на пикочоотделителната система.


Цена: 25.80лв.

Новомин

Новомин

Патентован антиоксидантен комплекс с онкопротекторно действие, синергичен ефект на активните компоненти и над 20 г. клинични изпитания.


Цена: 34.44/ 39.84лв.

Хронолонг small

Хронолонг

Инновационен и високоефективен натурален препарат, съхраняващ младостта и красотата на жената в зряла възраст. Препоръчва се за профилактика и подобряване на възрастовите нарушения в баланса на женските полови хормони и свързаните с тях разнообразни нарушения на здравето на жените.


Цена: 65.64лв.

Трихелм

Трихелм

Трифазна антипаразитарна програма за корекция и профилактика на основните чревни паразитарни заболявания.


Цена: 77.40лв.

Актив Файбер small

Активирани хранителни влакна (Актив файбер)

Активирани хранителни влакна за нормална микрофлора на червата и понижаване на гликемичния индекс на храната.


Цена: 24.60лв.

Карнитрин small

Карнитрин

Ферментен активатор на мастния обмен, за хора, занимаващи се със спорт или прилагащи диети за намаляване на теглото.


Цена: 30.48лв.

ОМЕГАРД-3 small

ОМЕГАРД-3

75 % концентрат омега-3 полиненаситени мастни киселини, създаден с използването на иновационна технология.


Цена: 25.80лв.

Кароферол small

Кароферол

Природният липиден концентрат “Кароферол” съдържа много висока концентрация от наситени мастни киселини от облепихово и соево масло, също така е концентрат от уникални растителни мастноразтворими антиоксиданти


Цена: 25.80лв.

ТЕТРАРДИОЛ small

ТЕТРАРДИОЛ

Кардиопротекторен препарат с витаминно-органичен комплекс CardioAgeTM. Съдържа тетрадата на Морисън – уникална комбинация от природни вещества, стимулиращи процеса на обезвреждане на хомоцистеина и недопускащи превишаването на нивото му. А това означава и преждевременното стареене на сърцето.


Цена: 39.84лв.

ХРОМЛИПАЗА small

ХРОМЛИПАЗА

Контролира теглото, като помага на въглехидратите бързо да се преобразуват в енергия вътре в клетките без да се натрупват.


Цена: 37.56лв.

Елемвитал селен small

Елемвитал с органичен селен

При редовна употреба даже на не-голямо количество от този антиоксидант се нормализира проницаемостта на кръвоностните съдове, понижава се риска от развитието на сърдечно-съдови и онкологични заболявания, от възникването на тромби в кръвоностните съдове. А дихидрокверцетинът способства за нормализацията на нивото на холестерин в кръвта, съхранява зрението и подобрява общото самочуствие


Цена: 42.24лв.

Витамама Топивит  small

Витамама Топивит

За силен имунитет при децата


Цена: 28.20лв.

Фиточай Аминай Эм – Билката на живота

Фиточай Аминай Эм – Билката на живота

Чай способстващ оздравяването на черния дроб


Цена: 12.72лв.

Курилски чай small

Фиточай Курил сай – Курилски чай

Чай, способстващ нормализацията на функциите на стомаха и червата


Цена: 12.72лв.

med

Фиточай Сагаан Хараасгай – Бяла лястовичка

Чай, способстващ нормализацията на женския хормонален баланс


Цена: 12.84лв.

Чисто езеро small

Фиточай Себер нуур – Чисто езеро

Чай, способстващ очистването на организма


Цена: 12.84лв.

Гъвкъв лък small

Фиточай Уян Номо – Гъвкъв лък

Чай, способстващ оздравяването на ставите


Цена: 12.84лв.

Перлен чай small

Фиточай Хубад сай – Перлен чай

Чай, способстващ профилактиката на захарния диабет


Цена: 13.56лв.

Силно сърце small

Фиточай Шанга зурхен – Силно сърце

Чай, способтсващ профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания


Цена: 12,84лв.

Вълшебен сън small

Фиточай Шедите нойр – Вълшебен сън

Чай, оказващ успокояващо и меко сънотворно действие


Цена: 13.56лв.

Camellia sibirica small

Фиточай премиум-клас Camellia sibirica

Чай премиум-клас в пакетчета-пирамидки с двоен вкус, нормализиращ работата на червата, укрепват сърцето и имунитета


Цена: 19.92лв.

Imunitet

ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ИМУНИТЕТА И ЗАЩИТНИТЕ СИЛИ НА ОРГАНИЗМА В КРАЯ НА ЗИМАТА

Все още не е отминал зимния сезон и на дневен план стои въпросът как да се предпазим от простудните заболявания. Определено профилактиката е за предпочитане пред лечението и борбата с неприятните симптоми, като запушен нос, кашлица, кихане, висока температура и др.   Вашата имунна система е щит срещу вируси, бактерии и други врагове, които могат [...]Timegavital small

Тримегавитал.Бораго и амарант

Серията нови продукти “Тримегавитал” е преназначена за запълването на дефицита на комплекса от полиненаситени мастни киселини (ПНМК) в човешкия организъм


Цена: 46,92лв.

honey

Как точно действат сребърните йони и прополиса върху нашия организъм

Отличителната особеност на продуктите от серията „Сибирски прополис“ , е че те са създадени на основата на прополис, структурирани с метални йони, определящи основното направление на действието на всеки един от балсамите, усилени с екстракти от специално подбрани лечебни алтайски билки. Практиката за приемане на метали с лечебна цел идва още от дълбока древност. Гърците [...]БАЯЛИГ med

“БАЯЛИГ” (РАЗКОШ) – Балсам за боядисана коса

Балсама интензивно овлажнява и подхранва боядисаната коса, възстановява структурата на защитния слой на косъма, отслабена или чуплива под въздействието на химичните оцветители, използването на сешоар, честото измиване или въздействието на ярката слънчева светлина.


Цена: 16.44лв.

Загряващо масажно масло Духаал Аза med

Загряващо масажно масло “Духаал Аза”

Облекчава ревматизъм, артрит, мускулни пренапрежение. Има антиварикозен и антиконвулсивно ефекти.


Цена: 18.24лв.

Релаксиращо масажно масло med

Релаксиращо масажно масло

Изглажда и рафинира кожата, подобрява мускулния тонус и предотвратява задържането на течности в организма и появата на подпухналост.


Цена: 18.24лв.

ПРОЧИСТЕТЕ ОРГАНИЗМА СИ И СЕ УБЕДЕТЕ САМИ KAK МНОГО БОЛЕСТИ ИЗЧЕЗВАТ

Слабост, липса на работоспособност, бързо се уморявате, главоболие, сънливост през деня и безсъние през нощта,   Познати ли са ви тези симптоми?   Това са само част от симптомите, алармиращи за натрупване на вредни вещества в организма. Повечето хора знаят колко е важно да поддържат външната чистота на тялото си, а замисляте ли се за [...]girl

АЛЕРГИЯ И ХРОНИЧНИ АЛЕРГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Алергията – явление, познато практически на всеки човек. Счита се , че не по-малко от 10-15% от насесението на цялото земно кълбо страда от проявите на алергични заболявания, при това проблемът в последните няколко десетилетия се разраства. Само в САЩ, средставата за лечението на болните от алергия достигат 1,5 милиарда долара годишно, а по прогнози [...]При простуда

НОВОМИН – Патентован антиоксидантен комплекс + СРЕБЪРЕН БАЛСАМТулга

Тулга – Пчелен балсам за крака

Пълноценна защита на раничките и цепнатините на кожата на краката от възпаления. Възстановява изсушената и загрубяла кожа на стъпалата.


Цена: 14.76лв.

Лед med

Лед – Балсам против отоци

Балсам Лед, в чиято основа са натурални екстракти от билки, притежава мощно противооточно действие.


Цена: 13.56лв.

Обновяващ скраб за лице Вълна med

Обновяващ скраб за лице “Долгин” (Вълна)

Премахва старите клетки и дълбоко почиства кожата и нейните повърхностни несъвършенства.


Цена: 13.56лв.

Себер

БАД “Себер”

Контрол над потоотделянето


Цена: 42,24лв.

Почистващо масло Енергията на кедъра med

Почистващо масло «Енергията на кедъра» Experalta

За разлика от други почистващи средства, то действа особено меко, съхранявайки хидро-липидния pH-баланс на кожата. Идеално е и за особено чувствителна кожа.


Цена: 28.20лв.

Богата козметична основа Актив Experalta med

Богата козметична основа “Актив” Experalta

Базово средство: богата козметична основа «АКТИВ» с масло от шипка – това е мощно средство за антиоксидантна защита на базата на знаменитата алтайска гъба рейши, което защитава вашата кожа от увреждащото действие на свободните радикали и вредните фактори на въздействие на външната среда.


Цена: 24.60лв.

Серум  Съхраняване на младостта Experalta med

Серум “Съхраняване на младостта” Experalta

Серумът съхранява еластичността и гладкостта на кожата, като отстранява бръчките и възпрепятства тяхната поява.


Цена: 31.68лв.

Серум Борба с умората Experalta med

Серум “Борба с умората” Experalta

Серумът възвръща здравия тен и природната руменина на кожата, прави лицето сияещо и младо.


Цена: 31.68лв.

Серум Против сухота Experalta med

Серум “Против сухота” Experalta

Осигурява максимално овлажняване, избавя от усещането за сухота и лющенето на кожата.


Цена: 31.68лв.

Серум Равен тон Experalta med

Серум “Равен тон” Experalta

Избелва и отстранява пигментните петна от всякакъв произход.


Цена: 31.68лв.

Защитен крем Жизнена сила Experalta med

Защитен крем “Жизнена сила” Experalta

Целебно средство за дневна грижа с тройно защитно действие: неутрализира действието на свободните радикали, стимулира процесите на обновяване на кожата, защитава я от UV – лъчите.


Цена: 32.88лв.

Шампоан med

“БАЯЛИГ” (РАЗКОШ) – Шампоан за боядисана коса

Шампоанът интензивно овлажнява и подхранва боядисаната коса, възстановява структурата на защитния слой на косъма, отслабена или чуплива под въздействието на химичните оцветители, използването на сешоар, честото измиване или въздействието на ярката слънчева светлина.


Цена: 16,44лв.

Тонизиращо масажно масло  Духаал Аза med

Тонизиращо масажно масло “Духаал Аза”

Масажното масло тонизира и повишава метаболизма, подобрява кръвообращението и доставката на кислород. Повишава еластичността на тъканите


Цена: 18.24лв.

med

Извори на чистота.Формула 3

Благодарение на своя троен ефект на „Извори на чистота – Формула 3“ не само почиства организма от токсини, но и го защитава от други опасни екологични фактори на съвременната градска среда.Лечебно-профилактична паста за зъби „Сибирски прополис“ med

Лечебно-профилактична паста за зъби “Сибирски прополис”

Природна паста за зъби „Сибирски прополис“ концентрат с уникални сибирски билки и пчелен прополис, които са в основата на известната поредица от подобни балсами на Корпорация „Сибирско здраве“.


Цена: 11,76лв.

Гъвкав лък «Уян Номо» med

Гъвкав лък Уян Номо

Натурален балсам за тяло с екстракти от сибирски билки, етерични масла, глюкозамин и хондроитин


Цена: 12.24лв.

Антиоксидантни препарати-

Антиоксидантни препарати

Антиоксидантите са защитни вещества, които помагат да се неутрализира вредният ефект от окислителните реакции вътре в клетките. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали, токсични съединения, които отделят отровни оксиди и застрашават организма от пагубни болести.Витамини и Минерали-

Витамини и Минерали

Органични минерали – Линия натурални минерални комплексиКолекция Фиточайове-

Колекция Фиточайове

Целебните билки на ОлхонаМаскулин med

FitnessCatalyst “Маскулин”

За поддържане на мъжката сила и анаболен ефект. Fitness Catalyst Masculine е комплекс с природен произход, заначително повишаващ физическия, интелектуалния и сексуалния потенциал.


Цена: 49.20лв.

Общоукрепващи продукти за деца-

Общоукрепващи продукти за деца

Това са познатите и обичани от всички деца вкусни дражета и сиропи, обогатени с витамини, минерални вещества, аминокиселини и екстракти от целебни разстения, необходими за пълноценния разстеж и развитие на детския организъм, както и за ранна детска профилактика на най-разспостранените детски заболявания.Фитнес - за активни спортни занимания-

Фитнес – За активни спортни занимания

Фитнес – За активни спортни заниманияФитокомпозиции от мед-

Фитокомпозиции от мед

В основата на тези продукти е пчелния мед, обогатен с етеричномаслени екстракти от специално подбрани билки.imunitet

Имунитетът – надежден защитник на нашия организъм

За съжаление, нито един човек на планетата не е защитен от болести. Ние постоянно се намираме под атаките на опасни микроби, които се опитват да попаднат в нашия организъм. Когато имунната система работи нормално – нашето настроение е добро, ние сме бодри и изпълнени със сили. Но щом имунитетът отслабне, ставаме податливи на вирусни атаки, различни инфекции и грипни вируси.За жени-

За жени

Добавки за женското здравеЗа мъже-

За мъже

Добавки за мъжко здравеПредимства на работа в МЛМ компания

От няколко години насам различни МЛМ компании усилено развиват дейност в България. Предлагат се различни продукти, най-често в областта на козметиката и хранителните добавки. В същото време Интернет пространството е пълно с обяви за работа, от които ни приканват да се включат в Мулти-левъл маркетинга с примамливи обещания за огромни бъдещи доходи.

Имам вече пет годишен опит в областта на Мулти-левъл маркетинга и искам да споделя, какви са предимствата за работа и бизнес в МЛМ компания.За очите-

За очите

Добавки за здрави очиПри сърдечно-съдови нарушения-

При сърдечно-съдови нарушения

Добавки за здраво сърцеtrimegavital dh

Тримегавитал. ДГК Суперконцентрат

                                                                                       


Цена: 46,92лв.

ТЕТРАРДИОЛ small

Тетрардиол

Иновационния продукт “Тетрардиол“ от Корпорация Сибирско здраве съдържа уникалния витамино-органически комплекс cardioAGE™, които по себе си предтсавлява усъвършенстван вариант на Тетрада на Моррисон. Той има уникална комбинация от природни вещества стимулиращи обезвреждане на хомоцистеина и не позволява опасното превишаване на нивото му. Което означава, че “Тетрардиол“ поддържа здравето и активността на нашето сърце и го защитава от болести и стареене.За здрави бъбреци-

За здрави бъбреци и отделителна система

Добавки за здрави бъбреци и профилактика на отделителната системаЗа ставите-остеопороза и остеохондроза-

За кости, стави и опорно-двигателен апарат

Добавки и лечебни балсами за кости, стави и опорно-двигателен апарателемвитал калций

Eлемвитал с органичен калций

алций – минерал на природната здравина.

Натуралният калций в няколко природни форми, включително и най-органичната за човешкия организъм хидроксиапатит, създава основата на здравата костна тъкан. Витамин D3, цинкът и соевите изофлавони обеспечават директното му попадане в костите и предотвратяват загубата му с възрастта. Витамините B6, C и K1, а също така манганът и екстрактът от хвощ формират надеждната защита на костите.


Цена: 22,32лв.

За черен -

За черен дроб, жлъчкоотделянето и задстомашната жлеза

Добавки за черен дроб, жлъчкоотделянето и задстомашната жлеза

BGtop